Loading...
High Tea 2018-04-24T10:42:13+00:00

HIGH TEA IN DE ZITH

EEN MOMENTJE VAN GENIETEN.

Tassen aan de kant, haard aan en even heerlijk onbezorgd genieten. Die High Tea hebben jij en je vriendinnen verdiend na een hele middag winkelen. Een kop thee erbij, chocola en huisgemaakte muffins. Mag je ook nog zelf je Pip of Blond servies uitkiezen. Dit is echt genieten.

Ben je klaar voor een heerlijke High Tea? Boek je High Tea bij De Zith.

Een High Tea boeken

EEN ECHTE CULINAIRE HIGH TEA

EEN HIGH TEA BIJ DE ZITH IS EEN ECHTE BELEVENIS!

De Zith is er helemaal op ingesteld om jouw gezelschap te verrassen met een heerlijke en originele High Tea. De Zith is gelegen midden in het gezellige dorpscentrum van Barneveld. Op een minuutje lopen vanaf het centraal station en 150 stappen vanaf gratis parkeren. Perfect bereikbaar dus voor elk gezelschap.

  • Topkwaliteit hapjes in een Engelse traditie.
  • Een sfeervol aangeklede tafel, bij de openhaard of aan de kloostertafel.
  • Kiezen uit maar liefst tien prachtige serviezen.
  • Een vriendelijke prijs.

SAMEN MET ELKAAR

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN GEZELLIGE TIJD.

De kwaliteit van onze High Tea doet niet onder voor de echte culinaire High Tea zoals die oorspronkelijk in Engeland is ontstaan. Door de verschillende keuzes kan je de high tea die je bij De Zith bestelt aanpassen aan de sfeer die bij jou past.

Wat je krijgt is een keur aan heerlijke en originele hapjes. Bijvoorbeeld sandwiches met roomkaas en zalm of brie. Of de overbekende scones met jam en clotted cream, muffins, bonbons en brownies. Welke high tea jij ook kiest, bij De Zith in Barneveld ontmoet je altijd kwaliteit.

HIGH TEA

Met elkaar even een momentje op de dag genieten met onder andere heerlijke sandwich, zelfgemaakte cupcake en hartige hapjes (€11,50 p.p.).

HIGH TEA DELUXE

Geniet van een overheerlijke combinatie van hartig en zoet. Zoals een sandwich en brownie. Uiteraard ontbreken vers gebakken scones met jam & clotted cream niet! (€17,50 p.p.).

HIGH TEA EXCLUSIEF

Iets te vieren? Of gewoon als pure verwennerij. Deze high tea is zeer uitgebreid. Een glaasje bubbels erbij maakt het compleet! (€27,50 p.p.).
Een High Tea boeken

BOLLE BUIKEN HIGH TEA

De bollebuiken high-tea is een high-tea speciaal voor de aanstaande moeder en haar vriendinnen. Even helemaal verwend worden (€22,50 p.p.).

HARTIGE HIGH TEA

Geen zoetekauw? Geen probleem! Deze high tea bevat alleen maar hartige hapjes. Wel met onbeperkt thee natuurlijk! (€24,50 p.p.).

VRIENDINNEN HIGH TEA

Gezellig met je vriendinnen kletsen onder het genot van lekkere hapjes. Nog niet uitgepraat? Je krijgt een lekkere thee in een zakje mee naar huis (€22,50 p.p.).

FASHION ARRANGEMENT

Een exclusieve shopervaring. Stylingadvies van je personal shopper bij Shoeby met een heerlijke high tea bij De ZITH. Te boeken voor 2 personen (€19,95 p.p.).
Een High Tea boeken