Receptie geven 2017-05-09T16:09:24+00:00

Receptie geven

Heeft u iets te vieren? Dan hebben we een prachtige receptieruimte te huur! Ruimte nodig voor een stijlvolle en gezellige receptie in Barneveld? Dan is De Zith the place to be. Zeer scherpe prijzen met tal van mogelijkheden voor groepen tot 150 personen. Onze receptieruimte huren kan al voor 285 euro per avond (exclusief BTW). De Zith is maar 1 minuut lopen vanaf het Centraal Station en 150 stappen vanaf gratis parkeren.

Gezellig en sfeervol interieur
Loungemogelijkheden bij het haardvuur
Muziek naar keuze
Bedieningsmogelijkheden naar keuze
Catering
Er is een keuken voorhanden

Een verjaardag, bedrijfsfeestje of receptie, vier je in lunchroom De Zith tegen aantrekkelijke tarieven.

Staande receptie in het voorste gedeelte (100 personen waarvan 20 zitplaatsen)
Zittende receptie in het achterste deel van De Zith (50 personen, eventueel uit te breiden met statafels).

Als u gebruik maakt van receptieruimte van De Zith in Barneveld, dan profiteert u ook van de alle horecafaciliteiten die we tot onze beschikking hebben. Naast de keuken voor het klaarmaken van hapjes kunt u ook het De Zith-personeel inschakelen om uw receptie, bedrijfsfeestje of verjaardag in Barneveld tot in de puntjes te verzorgen. Verder beschikken we in De Zith over koffiemachines, koeling en ovens die in overleg te gebruiken zijn.

Ons scherpe tarief voor een perfect geregelde verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum in Barneveld is voor de huur van de ruimte slechts €285,= per avond. Dit bedrag is exclusief BTW en geldt voor de tijden tussen 19:00 – 23:00 uur en is inclusief 1 beheerder. Extra personeel en/of afwijkende tijden zijn in overleg mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen met Hannah van Leuven op 0342-490890 of stuur een e-mail naar contact@dezith.nl.